L’Associació

L’Associació “Quilòmetre Zero”, és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que gestiona diferents serveis i programes adreçats a pal·liar en la mesura de les nostres possibilitats, el sofriment econòmic i social a les famílies que pateixen les conseqüències de la greu crisi econòmica que vivim, i que comporta entre altres efectes devastadors, l’empobriment “sobtat” i l’escassa protecció social destinada a cobrir les necessitats bàsiques de la família.

Des d’abril de 2013, estem treballant en el col·legi públic del Barri de Bonavista de Tarragona, amb el projecte “ESMORZAR I AL COLE”, que facilita esmorzar a nens i nenes que ho necessiten, i dinars i berenars que distribueix el professorat entre l’alumnat que té més necessitat. Així mateix, l’Associació té la voluntat de posar en marxa durant el primer quadrimestre del curs 2014-2015 a Tarragona, i en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, el projecte de mentoría social per a la inclusió: “Projecte Rossinyol”.

 

2 pensaments sobre “L’Associació

  1. Cris diu:

    Gràcies per la vostra tasca, com a jove que vaig estudiar a l’escola Bonavista i ara com a dinamitzador juvenil m’omple de felicitat veure que es realitzen aquests projectes a Tarragona i que es treballa per la base que es per mi de les persones, els infants. Espero continuar llegint les vostres experiències i que en sortiu com espero molt enriquides i enriquits d’aquest projecte. Us torno a donar les gràcies i de veritat. Molt bona feina.

    M'agrada

Deixa un comentari